Universiteit Leiden

nl en

Dual PhD Centre

Doctores

Testimonial

Margriet Krijtenburg, gepromoveerd op 11 september 2012 op 'Schuman's Europe. His frame of reference'.

"Het Dual PhD Centre is voor mij de toegangspoort geweest tot een nieuw, niet eens te durven dromen toekomst perspectief waaraan ik nu vol verve inhoud geef, naast mijn vertrouwde baan. Een “professeur invitée” aanstelling aan het Master Programma van de rechtenfaculteit van de Université de Lorraine, Nancy  is een van de vele concrete uitwerkingen ervan. De dankbaarheid voor de “Bildung” of vorming die ik als onderzoekster heb mogen ontvangen binnen het Dual PhD Centre is moeilijk in woorden uit te drukken. Kenmerkend en uniek voor het Dual PhD Centre is dat men inzoemt op het aanvankelijk nog onderontwikkeld onderzoeksthema en talent bij de aankomende PhD kandidaat. De persoonlijke en collectieve begeleiding doet groeien als mens en wetenschapper, in een sfeer waar ieder zich helemaal thuis voelt".

Promotor

Prof.dr. P.B. Cliteur

Klik hier voor meer informatie over Margriet Krijtenburg.

Contact: info@mkrijtenburg.eu of g.krijtenburg@hhs.nl


Miranda de Hei, gepromoveerd op 5 juli 2016 met proefschrifttitel: “Collaborative learning in higher education, design, implementation and evaluation of group learning activities”.

“Gedurende mijn promotieonderzoek heeft het Dual PhD Centre voor mij verschillende, in de loop van het onderzoek steeds andere, rollen gespeeld die wezenlijk hebben bijgedragen aan het volbrengen van dit fantastische maar ook zware traject. Aanvankelijk voelde ik mij vooral gesteund in het ontwikkelen van mijn onderzoekscapaciteiten door het volgen van aangeboden cursussen zoals bijvoorbeeld Research Design en Wetenschapsfilosofie. In de loop van de tijd werd het contact met medepromovendi, zowel persoonlijk als in de onderzoeksthemagroep, steeds belangrijker: om te sparren en elkaar een hart onder de riem te steken. Op de heerlijke werkplekken, destijds in de Lange Houtstraat, heb ik vele uren, dagen, maanden, jaren, mede door de serene rust die er heerste, kunnen werken aan het analyseren van mijn onderzoeksdata en het schrijven van mijn proefschrift.”

Promotor

Prof.dr. Wilfried Admiraal

Klik hier voor meer informatie over Miranda de Hei.

Contact: msadehei@ziggo.nl.