Geesteswetenschappen

Wij vieren 444

Een faculteit als de onze is een schatkamer van en voor talen, cultuur en samenleving. Deze schatten zetten we het komend jaar, zowel in- als extern, extra in het zonnetje tijdens het 444-jarig bestaan van de Universiteit Leiden.

Humanities matter

In 2019 bestaat de Universiteit Leiden 444 jaar. De Faculteit der Geesteswetenschappen heeft in al die jaren een onmiskenbare rol gespeeld, zowel in de ontwikkeling van de universiteit als in de wereld om ons heen. Deze verhalen willen we leren kennen en delen met iedereen die op welke manier dan ook aan onze faculteit verbonden is, is geweest en nog gaat zijn. We willen onszelf en elkaar beter leren kennen en samen de waarde van geesteswetenschappen vieren: humanities matter in 444.

Activiteiten

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het samenstellen van een facultair 444-programma. Heb je zelf een leuk idee voor een 444-activiteit binnen de faculteit, dus gericht op medewerkers en/of studenten? Neem dan contact op met onze 444-coördinator. En misschien kunnen we jouw idee wel realiseren.

Houd deze pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.