Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Singing basics: Let's sing together!

Maandag van 16:00-17:00 uur

Docent
Aleksandra Popovska

Voor wie
De basiscursus zang is geschikt voor beginners en mensen die een passie en nieuwsgierigheid hebben om meer over hun stem te leren.

Inhoud
In vier weken verkennen we de manieren om de stem, de persoon, de emoties en de geest bij elkaar te brengen. Studenten maken kennis met vocale techniek/vocale functie en de toepassing van deze techniek op een breed repertoire.

Waarom groepslessen nemen? Omdat zingen met anderen een geweldige manier is om je toonhoogte te verbeteren, te leren harmoniseren, je gevoel voor ritme en timing te verbeteren. Groepszanglessen stellen studenten in staat om voor elkaar op te treden en vrienden te maken met dezelfde interesses.

Het repertoire varieert van eenvoudige unisonummers of canons tot folk, klassiek en pop / jazz.

Docent

De carrière van Aleksandra Popovska omvat twee decennia en verschillende landen; ze is internationaal bekend als zangeres, zangleraar, componist en koorleider van de gemeenschap. Haar werk heeft haar naar meer dan vijftien landen gebracht, waar ze samenwerkte en vele studenten en kunstenaars inspireerde. Ze is opgeleid in verschillende muziekdisciplines (zang, een compositie voor media, muziekeducatie en muziekproductie) in Nederland, Engeland en Macedonië. Ze had meer dan honderd optredens op verschillende podia over de hele wereld (om er maar een paar te noemen: Rotterdam Opera Festival, Neuköllner Oper-Berlin, Macedonische Nationale Opera & Ballet, enz.). Aleksandra nam deel aan opnames van meer dan vijftien cd's in verschillende muziekgenres. Aleksandra is lid van de Nederlandse Vereniging van Vocale Pedagogen en de Nederlandse Vereniging van  Componisten .

Lukt het niet om online-in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.