Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Zangtechnieken

Woensdag van 20:15-21:30 uur

Docent
Zoë Hemmes

Voor wie 
voor mensen die willen leren zingen in groepsverband en hun techniek willen verbeteren.

Inhoud
Zingen is iets wat je kunt leren. Je stem is een instrument dat je kunt vormen en beheersen. Tijdens de cursus wordt in groepsverband gewerkt aan ademhalingtechnieken, houding, stemtechniek, intonatie en interpretatie. Vervolgens worden deze technieken toegepast in het zingen van eenvoudig één- of meerstemmig pop en licht repertoire en krijg je de kans individueel aan je stem te werken.

Docent
Zoë Hemmes begon haar muzikale loopbaan met zang en dans op de Broadway Academy in Amsterdam en Song&Dance in Zwolle. Daarna volgde ze de vooropleiding klassiek zang aan het Codarts Concervatorium te Rotterdam. Ze studeerde klassiek zang aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle alwaar zij in juli 2015 afstudeerde. De theaterkennis gebruikt ze nu in haar privé zang-, musical- en taplessen bij diverse dansstudio’s en muziekscholen. Daarnaast zingt Zoë nog actief als Diva voor Stichting Diva Dichtbij en als zangeres bij Vocal Fusion.  

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 -  5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.