Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Singing around the world

Donderdag van 17:30-19:00 uur

Docent
Aleksandra Popovska

Voor wie
Voor iedereen die van zingen houdt en kennis wil maken met werledmuziek. Minumum leeftijd: 17 jaar.

Inhoud
Wil je kennis maken met de meest prachtige muziek van over de hele wereld? En de mooiste liedjes leren zingen? Dan is dit een cursus voor jou.
Zingen in verschillende talen, mooie harmonieën en een kans om elke week iets nieuws te proberen! Verwacht betoverende melodieën uit Afrika, onverwachte ritmes uit de Balkan, Spaanse slaapliedjes, traditionele gezangen uit Scandinavische landen, Indiase mantra's en nog veel meer. In deze cursus gaan we uit van universele thema's als liefde en vergankelijkheid.

Docent

Aleksandra Popovska studeerde stem, muziekproduktie en compositie voor media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, en Muziekpedagogie en -theorie aan het conservatorium in Skopje, Macedonië. Zij deed haar Mphil onderzoek "Stem en Compositie in een Multimediaomgeving" aan de Universiteit van Portsmouth in Engeland. Van 2012 tot 2015 heeft zij gewerkt als hoofddocent zang en coordinator van de opleiding Populaire Muziek aan het conservatorium in Skopje, Macedonië. Naast lesgeven treedt Aleksandra regelmatig op met verschillende eigen formaties en toerde zij meer dan 20 landen.

Lukt het niet om online-in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.