Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Pop/Jazz koor

Maandag van 17:15-18:30 uur

Docent
Evelien Storm

Voor wie
Voor beginners en half gevorderden.
Leeftijd: vanaf 17 jaar

Inhoud
Hou je van zingen? En lijkt het je leuk om samen met anderen mooie arrangementen te leren en tegelijkertijd je stem te ontwikkelen? Dan is het pop/jazzkoor wat voor jou!
Het repertoire loopt uiteen van liedjes van Adele en Bruno Mars tot Sting en Nina Simone. Onderwerpen die aan bod komen zijn: twee- en driestemmig zingen, dynamiek, ademhaling, ritme en presentatie. Voor wie dat leuk vindt is er ruimte voor solo’s!
De cursus wordt afgesloten met een eindpresentatie.

Docent 
Evelien Storm is in 2012 afgestudeerd als jazzzangeres en zangdocent aan het conservatorium in Groningen. Daarna heeft ze zich een jaar lang verdiept in zangtechniek d.m.v. de Complete Vocal Technique. Op dit moment werkt Evelien als zangcoach, geeft privélessen en workshops en staat voor koren. Daarnaast zingt ze in verschillende bands en schrijft ze liedjes waarbij ze zich toelegt op een mix van jazz, pop en Braziliaanse muziek.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 -  5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.