Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek | Dans | Toneel en presentatie

Musical (zang/dans/theater) | beginners/intermediate

Donderdag van 19:15-20:30 uur

Docent
Zoë Hemmes

Voor wie
Voor iedereen die van musical, zingen, acteren en/of dansen houdt. Ervaring niet vereist, wel interesse in het combineren van deze drie disciplines. 
 
Inhoud
Heb jij altijd al eens zang, dans en spel willen combineren en gave nummers willen zingen en dansen uit bekende musicals? Dan is deze musical cursus echt wat voor jou!
In deze cursus gaan we aan de slag met musical repertoire (zang). Daarnaast gaan we werken met verschillende choreografieën, improvisaties en scènes waarin we dieper induiken op het acteren en de tekstbehandeling. 
Zou jij deze drie vormen van theater weleens samen willen brengen? Geef je dan nu op voor deze cursus! 
 
Docent 
Zoë Hemmes begon haar muzikale loopbaan met zang en dans op de Broadway Academy in Amsterdam en Song&Dance in Zwolle. Daarna volgde ze de vooropleiding klassiek zang aan het Codarts Concervatorium te Rotterdam. Ze studeerde klassiek zang aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle alwaar zij in juli 2015 afstudeerde. De theaterkennis gebruikt ze nu in haar privé zang-, musical- en taplessen bij diverse dansstudio’s en muziekscholen. Daarnaast zingt Zoë nog actief als Diva voor Stichting Diva Dichtbij en als zangeres bij Vocal Fusion.  

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.