Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Toneel en presentatie

Toneel en tekst: Dialogen

Woensdag van 19:45-21:45 uur

Docent
Caroline Bik

Voor wie
Alle niveaus welkom.

Inhoud
In de toneelcursus TONEEL EN TEKST leer je hoe je met een theatertekst omgaat en hoe je die tot leven brengt, leer je wat de drijfveren en intenties van de verschillende personages zijn, leer je hoe je een theatertekst laat klinken alsof het je eigen woorden zijn en nog veel meer.
In iedere les komt een ander aspect van toneelspelen aan bod. Je werkt met verschillende teksten, voornamelijk dialogen. Zo leer je stap voor stap hoe je op een overtuigende manier een tekst presenteert.

Docent 
Caroline Bik houdt van taal, verhalen en theater en combineert deze liefdes in haar werk als theaterdocent; schrijver en verteller.
Sinds 1998 geeft zij theaterlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen op scholen en in culturele centra. Ook geeft Caroline theaterworkshops aan studenten, ambtenaren of mensen uit het bedrijfsleven.
In haar lessen en trainingen maakt Caroline intuïtief en vakkundig gebruik van theatrale werkvormen om mensen beter te laten presteren. Met veel plezier leert zij mensen spelen met woorden, beelden, beweging en hun fantasie en creativiteit.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 -  5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.