Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Fotografie

Fotografie (gevorderden) start september 2019

Woensdag 19:30-22:00 uur (om de week)

Docent
Harry Otto

Voor wie
Je bent bekend met de basisbegrippen van de fotografie zoals sluitertijd, diafragma en scherpte-diepte, maar je wilt nog meer leren over compositie en techniek.

Inhoud
In 8 bijeenkomsten van 2,5 uur die eens in de 14 dagen plaats vinden, worden aan de hand van het werk van een aantal bekende fotografen verschillende thema's van de fotografie belicht. Door opdrachten en praktijklessen zul je gedurende de cursus je eigen handschrift ontdekken en ontwikkelen.
Voor deze cursus is een digitale fotocamera nodig met de mogelijkheid om sluitertijd en diafragma handmatig in te stellen.

Neem naar de lessen je camera, de gebruiksaanwijzing van je camera en pen en papier mee.

Docent
Harry Otto is afgestudeerd als fotografisch vormgever aan de KABK te Den Haag en werkzaam als fotografiedocent en freelance fotograaf voor diverse bladen, bedrijven en instellingen. Zijn vrije werk, hoofdzakelijk een combinatie van stadslandschappen, stills en portretten, is regelmatig in exposities te bezichtigen. Lees meer over Harry op www.harryotto.nl

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie