Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Urban Contemporary advanced

Dinsdag van 19:00-20:15 uur

Docent
Thu Hang Pham

Voor wie 
Iedereen die wil leren om in de vloer te dansen en verschillende bewegingskwaliteiten te onderzoeken. Denk aan zwaar vs. licht en scherp vs. vloeiend. 

Inhoud  
Docent Thu Hang Pham heeft zich door de jaren heen weten te specialiseren in Moderne/Hedendaagse Dans.
Aandachtspunten in haar les zijn onder andere rauwheid, geaardheid, flow, muzikaliteit, dynamiek en bewustwording.
Er zal op zoek gegaan worden naar manieren om in extremen te werken om dansers uit te dagen. Wanneer wordt dans meer dan alleen bewegingen uitvoeren en wordt het meer een (bewegings)taal? Wat kunnen we vertellen met ons lichaam?
Ook hoopt ze de studenten voorbij de vorm en de esthetiek te kunnen laten denken om vrijheid en overgave te vinden in dans. 

Docent 
Thu Hang Pham (1992) heeft onder andere ervaringen opgedaan bij 5 o'clock class (De Theaterschool, Amsterdam), Peridance Capezio Center (New York City) en Kibbutz Contemporary Dance Center (Israel). Ze is in de afgelopen jaren opgeleid in diverse stijlen, maar kwam er gauw achter dat modern/hedendaagse dans het beste bij haar past. Aandachtspunten in haar les zijn floorwork, geaardheid, muzikaliteit, dynamiek en het bewustzijn creĆ«ren over het gebruiken van de spieren tijdens het dansen. 


Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.