Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Oriental dance beginners

Dinsdag van 19:15-20:15 uur

Docent
Rachid Alexander

Voor wie 
Voor iedereen die oriëntaalse buikdans wil leren. 

Inhoud 
Oriëntaalse Dans (Raqs Sharki) is een oude kunstvorm die is ontstaan in het Midden-Oosten uit de sociale en folkloristische dansen. De dansstijl wordt gekenmerkt door geïsoleerde heup bewegingen, sierlijke hand en arm gebaren, golvende torso en gelede isolaties. Daarnaast kenmerkt de dansstijl zich door  de dynamische en emotionele expressie.

Het LAK behoudt het recht een cursist om te boeken naar een hoger/lager niveau, als de dansdocent aangeeft dat een cursist daar beter op zijn/haar plek is. Dit wordt altijd in overleg met de cursist gedaan.

Docent 
Rachid Alexander is geboren op Curaçao en opgeleid tot oriëntaals buikdanser. Hij heeft met door zijn bijzondere elegantie, dynamiek en gratie al verschillende prijzen in de wacht gesleept en heeft onder andere meegedaan aan de talentenshow 'Hollands got Talent' waar hij werd uitgekozen tot een van de beste audities. Hij is een zeer ervaren docent en geeft al jaren les aan alle leeftijden.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.