Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

Musical Jazz

Woensdag van 18:00-19:00 uur

Docent
Zoë Hemmes

Voor wie
Voor beginners en intermediate dansers.

Inhoud
Musical jazz dans is een uitgesproken en theatrale manier van dansen! Met veel enthousiasme en plezier gaan we aan de slag.
Na de warming-up volgen een aantal jazzdans oefeningen. Waarna we de les eindigen met verschillende choreografieën op diverse bekende en onbekende musicals. 
Zie jij jezelf al voorbijkomen in je favoriete Musicals? Geef je dan nu op!

Docent 
Zoë Hemmes begon haar muzikale loopbaan met zang en dans op de Broadway Academy in Amsterdam en Song&Dance in Zwolle. Daarna volgde ze de vooropleiding klassiek zang aan het Codarts Concervatorium te Rotterdam. Ze studeerde klassiek zang aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle alwaar zij in juli 2015 afstudeerde. De theaterkennis gebruikt ze nu in haar privé zang-, musical- en taplessen bij diverse dansstudio’s en muziekscholen. Daarnaast zingt Zoë nog actief als Diva voor Stichting Diva Dichtbij en als zangeres bij Vocal Fusion.  

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.