Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Dans

K-pop

Donderdag van 20:30-21:30 uur

Docent
Amber Vermunt

Voor wie
Beginers en mensen met wat danservaring.

Inhoud
K-pop dans is een vorm van commercial pop die onderscheidend is door de pakkende moves, diverse gezichtsuitdrukkingen en vele positiewisselingen. De verschillende choreografieën halen inspiratie uit een grote mix van dansstijlen, waardoor je met elk liedje weer wat anders leert.
In deze cursus leer je de bekende choreografieën van legendes zoals BoA en EXO, maar ook nieuwere groepen zoals IVE en Zerobaseone. Zo ben jij de volgende Random Play Dance de ster!

Docent
Amber Vermunt is een ontwikkelde danser in stijlen als streetdance, commercial pop en technical jazz. Sinds 2014 geeft zij K-pop dansworkshops op Hallyucon en andere conventies, post K-pop covers op youtube met haar team 4Real en heeft sinds haar 16e ook verscheidene prijzen gewonnen op het gebied van K-pop dance.
In 2018 heeft Amber haar studie Koreastudies afgerond, waar zij haar kennis van Koreaanse popcultuur heeft kunnen ontplooien. Door middel van lesgeven wil Amber deze kennis delen met haar omgeving.

 

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Schrijf je op tijd in! Een cursus kan alleen starten met voldoende deelnemers (dit wordt een week voor aanvang bekeken).


 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.