Universiteit Leiden

nl en

Masterclass: Effectief Lobbyplannen Maken

Het Centre for Professional Learning biedt twee keer per jaar de masterclass, 'Effectief Lobbyplannen Maken' aan. In deze masterclass ontdekt u alle ingrediënten van een lobbyplan dat werkt! Daarnaast krijgt u feedback op een lobbyplan waar u in eigen praktijk mee bezig bent.

Docent
Peter van Keulen  (Directeur Public Matters)
Werkvorm
Leergang
Training

Als Public Affairs professional is het belangrijk dat u uw uiteindelijke doel goed voor ogen hebt. Vanuit het beoogde doel is het immers mogelijk om gefocust en planmatig te werk te gaan. Het opstellen van een goed plan blijkt echter in de praktijk geen eenvoudige opgave. Waaruit bestaat een lobbyplan en wat maakt het effectief? Daarover gaat deze masterclass.

Peter van Keulen, zelf ervaren lobbyist, gaat in op alle ins en outs van het maken van een goed, gedragen en vooral ook effectief lobbyplan. Hij vertelt u hoe u een plan kunt opstellen en waaraan een lobbyplan moet voldoen. In een kleine groep van maximaal 9 deelnemers, oefent u tijdens de masterclass aan de hand van een reële casus.  Vervolgens bieden wij u de gelegenheid dit geheel naar uw eigen praktijk te vertalen.

Na deze dag kent u alle ingrediënten van een lobbyplan dat werkt!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.