Universiteit Leiden

nl en

Masterclass: De Nieuwe Public Affairs Professional

Het Centre for Professional Learning biedt twee keer per jaar de masterclass, 'De Nieuwe Public Affairs Professional' aan. In deze masterclass ontdekt u het effect van trends op uw taken en prioriteiten. Daarnaast krijgt u persoonlijk advies over hoe u de verkregen inzichten kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Docent
Erik van Venetië  (Lobbyadviseur, schrijver van 'Het Grote Lobbyboek')
Werkvorm
Leergang
Training

Public affairs professionals hebben er steeds meer taken bij gekregen. Ze doen veel meer dan alleen de relaties met de beslissers onderhouden, slimme lobbyboodschappen bedenken en werkbezoeken organiseren. Het public affairs vak maakt een proces van taakdifferentiatie door.

In deze masterclass neemt lobbyadviseur Erik van Venetië u mee langs de maatschappelijke trends die van invloed zijn op het vak. In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers vergelijkt u uw activiteiten met de vijf verschillende rollen van de PA-professional van nu. Past u de nieuwe ontwikkeling al in uw werk toe? Maakt u gebruik van de juiste competenties en stelt u de juiste prioriteiten? Welke dingen kunt u beïnvloeden en welke juist niet? 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.