Universiteit Leiden

nl en

Leergang Public Affairs

Het Centre for Professional Learning biedt twee keer per jaar de leergang Public Affairs aan. De leergang is bedoeld voor Public Affairs professionals die zich bezig houden met het beïnvloeden beleid- en besluitvormingsprocessen.

Docenten
Arco Timmermans  (Bijzonder Hoogleraar Public Affairs) Rinus van Schendelen  (Emeritus hoogleraar politicologie EUR) Wytske de Pater  (Adviseur Public Affairs ANWB) Rob Boudewijn  (Directeur Europa-Instituut en trainer) Erik van Venetië  (Public Affairs adviseur en onderzoeker)
Werkvorm
Leergang

Public Affairs betreft het behartigen van de belangen van uw organisatie.

U wilt beleid- en besluitvormingsprocessen effectief beïnvloeden. Vaak is het handig om beleidsmakers en besluitvormers in een vroeg stadium te informeren over de impact van voorgesteld beleid. Of hen te vertellen welke maatregelen zouden helpen de doelstellingen van uw organisatie te realiseren.

De media zijn in toenemende mate een factor van belang. Om in deze dynamische omgeving effectief invloed uit te kunnen (blijven) oefenen moet de public affairs professional beschikken over inzicht in politieke en bestuurlijke processen. De Leergang Public Affairs helpt u daarbij.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie