Loopbaan en solliciteren

Workshop LinkedIn

Online visitekaartje, netwerken, zoeken naar werk, achtergrond bij je CV.

Mike Spaans  (Adviseur online communicatie)
Werkvorm
Workshop

LinkedIn kan op meerdere manieren bijdragen aan je loopbaan. In deze workshop krijg je tips over de het gebruiken van LinkedIn en ga je direct praktisch aan de slag met je LinkedIn-profiel. We zullen het hebben over het zoeken van een baan, etiquette op LinkedIn, recruiters, contacten leggen, inzet van groepen, de layout én inhoud van je profiel.   De workshop heeft het karakter van een beginnersbijeenkomst.

Deze workshop is bedoeld voor 1) studenten die nog geen LinkedIn-profiel hebben maar er wel een willen aanmaken 2) Studenten die wel een profiel hebben maar eigenlijk niet zo goed weten wat ze er mee moeten 3) studenten die meer uit hun LinkedIn-account willen halen.

Tip: Je kunt het meest uit de workshop halen als je zelf een laptop meeneemt.

Deze workshop is bedoeld voor (oud) studenten geesteswetenschappen tot een jaar na afstuderen.