Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Student-for-a-Day Health, Ageing and Society (MSc)

Datum
vrijdag 19 april 2024
Tijd
Locatie
LUMC Onderwijsgebouw
Hippocratespad 21
2333 ZD Leiden

Vrijdag 19 april 2024, 11.00 - 14.30 - OAS student for a day

Als een student-for-a-day neem je samen met onze studenten deel aan een dag colleges en werkgroepen. We hebben data ingepland tijdens elk vak van de master Health, Ageing and Society. Op 19 april kun je het vak Organisation of an Ageing Society (OAS) volgen. De perfecte kans om de sfeer en het studentenleven op het LUMC te ervaren. Onze studentambassadeur zal je gedurende de dag begeleiden. 

Je kunt je inschrijven via onderstaande link. Er kunnen zich maximaal 8 studenten inschrijven. Als het maximum is bereikt, kun je een mail sturen naar masterhas@lumc.nl. We zullen je dan op de wachtlijst zetten.

Meld je aan als Student-for-a-day voor Health, Ageing and Society

Je ontvangt meer informatie na je aanmelding.

Meld je aan
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.