Universiteit Leiden

nl en
Loop een dagje mee

Studievoorlichting

Meeloopdag Afrikaanse talen en culturen

Datum
vrijdag 22 februari 2019 - woensdag 15 mei 2019
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Afrikaanse talen en culturen

Tijdens een meeloopdag volg je een echt college, krijg je een rondleiding door het gebouw van de opleiding en kun je al je vragen stellen aan studenten. Op deze manier krijg je een goed beeld van de opleiding van jouw keuze. Ook maak je kennis met de dagelijkse praktijk van het studeren aan de Universiteit Leiden.

Voor wie?
De meeloopdag Afrikaanse talen en culturen is bedoeld voor studiekiezers uit 5 of 6 VWO die zich al georiënteerd hebben op deze opleiding door het bezoeken van de Open Dag. Ook heb je je verdiept in de opleidingsbrochure en de informatie op deze website.

Wanneer
De opleiding Afrikaanse talen en culturen organiseert meeloopdagen op individuele basis. Je kunt je aanmelden door het registratieformulier onderaan deze pagina in te vullen. De opleiding neemt dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Locatie en routebeschrijving

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studiecoördinator en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Meld je nu aan voor de meeloopdag

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.