Universiteit Leiden

nl en
Neem deel aan de Online Experience

Studievoorlichting | Online Proefstuderen

Online Experience Urban Studies

Toelichting
Je kunt het hele jaar door Online Proefstuderen bij Urban Studies. Je kunt dus op ieder moment dat jij wilt deze online activiteit starten.

Hoe werkt het?

Als je erover nadenkt om deze opleiding te gaan studeren aan de Universiteit Leiden en je wilt weten of het geschikt voor je is, dan kun je deelnemen aan deze online experience. Dit programma is ontworpen om je een goed idee te geven van hoe het is om Urban Studies te studeren. Het bestaat uit online mini-colleges met een paar opdrachten, alsof het echte eerstejaarsvakken zijn. De minicolleges en -opdrachten zijn voorbeelden van cursusmateriaal die je tijdens je studie Urban Studies daadwerkelijk zult bestuderen.

Online Proefstuderen: hoe doe je dat?

In dit korte filmpje zie je hoe het Online Proefstuderen er ongeveer uit ziet. Het voorbeeld is van de opleiding Geschiedenis, voor Urban Studies ziet het er vergelijkbaar uit.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Je vindt de Online Experience op deze webpagina

Wanneer?

Je kan het hele jaar deelnemen aan de Online Experience. 

Contact

Als je vragen hebt over de Online Experience of over de bacheloropleiding Urban Studies, kun je contact opnemen met de studieadviseur of studentambassadeur. Je vindt hun contactgegevens op de volgende webpagina.

Meld je nu aan voor de Online Experience

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.