Universiteit Leiden

nl en
Neem deel aan de Online Experience

Studievoorlichting

Online Experience Urban Studies

Datum
donderdag 16 januari 2020 - donderdag 31 december 2020

Hoe werkt het?

Als je erover nadenkt om deze opleiding te gaan studeren aan de Universiteit Leiden en je wilt weten of het geschikt voor je is, dan kun je deelnemen aan deze online experience. Dit programma is ontworpen om je een goed idee te geven van hoe het is om Urban Studies te studeren. Het bestaat uit online mini-colleges met een paar opdrachten, alsof het echte eerstejaarsvakken zijn. De minicolleges en -opdrachten zijn voorbeelden van cursusmateriaal die je tijdens je studie Urban Studies daadwerkelijk zult bestuderen.

Je vindt de Online Experience op deze webpagina

When?

Je kan het hele jaar deelnemen aan de Online Experience. 

Contact

Als je vragen hebt over de Online Experience of over de bacheloropleiding Urban Studies, kun je contact opnemen met de studieadviseur of studentambassadeur. Je vindt hun contactgegevens op de volgende webpagina.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.