Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | Tekenworkshop geur

Tekenworkshop geur

Datum
zondag 18 augustus 2024 - zondag 1 december 2024
Locatie
Hortus botanicus
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Elk moment van de dag word je omringd door geuren. Je hebt het misschien niet altijd door, maar geuren roepen bij iedereen herinneringen en emoties op. Tegenwoordig zijn mensen minder afhankelijk van hun reukvermogen om te overleven. Om deze reden wordt het vaak als een minder belangrijk zintuig gezien, ondanks dat ruiken nog steeds een grote rol speelt in je dagelijks leven.

Tijdens deze Engelstalige tekenworkshop onderzoek je de relatie tussen geur en jouw herinneringen. Samen met illustratrice Noam Hen loop je door de Hortus en maak je visuele representaties van geuren en wat die bij jou oproepen.

Graag meenemen:

  • Kleurmateriaal naar eigen voorkeur (stiften, kleurpotloden, oliepastel of anders)
  • Een potlood
  • Een eigen schetsboek

Deelname: € 10 plus Hortusentree (Museumkaart gratis Hortusentree). Vooraf aanmelden verplicht.

Meer informatie en tickets

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.