Universiteit Leiden

nl en

Introductiedag

Start Je Toekomst - introductieprogramma voor eerstegeneratiestudenten

Datum
zaterdag 6 juli 2024
Tijd
Locatie
Leiden

Start je toekomst!

Ga je als eerste van je familie naar de universiteit? Of ga je in Leiden of Den Haag studeren, maar ben je niet in Nederland opgegroeid waardoor het Nederlandse onderwijs nieuw voor je is? Een mooie en spannende nieuwe stap! Maar ook een duik in het onbekende.

Voorbereid starten met studeren aan Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden verwelkomt je graag met een speciaal introductieprogramma. Hierin maak je kennis met de universiteit, met studeren, en met andere medestudenten. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om je thuis te gaan voelen en succesvol te worden in deze voor jou nieuwe wereld. Daarnaast is er natuurlijk ook veel ruimte om je vragen te stellen.

Ook voor ouders/verzorgers

Als je ouders/verzorgers zelf niet gestudeerd hebben, dan is het voor hen net zo spannend als voor jou. Waarschijnlijk hebben zij ook allerlei vragen. Daarom is er een speciale sessie voor hen, zodat zij ook weten wat studeren op de universiteit betekent en hoe ze je daarbij kunnen ondersteunen tijdens je studietijd.

Programma

Er wordt op dit moment achter de schermen gewerkt aan het programma. Zodra er meer bekend is, wordt deze pagina bijgewerkt.

Aanmelden

Je kunt je vanaf half april aanmelden. Het aanmeldformulier is dan op deze pagina te vinden.

Contact

Heb je vragen over het programma of heb je aan andere opmerking? Je kunt de organisatie van Start je Toekomst bereiken door een mail te sturen naar: startjetoekomst@sea.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.