Universiteit Leiden

nl en

Afscheidscollege

Getting the Rhythms of Knowledge: an Essay in Three Movements

Datum
vrijdag 1 maart 2024
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Groot Auditorium

Het bestuur van de Faculteit der Sociale Wetenschappen heeft het genoegen u uit te nodigen tot het bijwonen van het college waarmee prof.dr. Paul Wouters afscheid neemt als hoogleraar Scientometrie en decaan. 

Na afloop van het afscheidscollege is er een receptie in het Academiegebouw. Voor hoogleraren geldt het togaprotocol. Niet-Leidse hoogleraren kunnen eveneens meelopen in het cort├Ęge; zij melden zich hiervoor aan via het onderstaande formulier door het vinkje aan te kruisen. Vanwege het beperkt aantal beschikbare plaatsen wordt belangstellenden verzocht zich aan te melden via het onderstaande formulier. U wordt verzocht 10 minuten voor de aanvang van de plechtigheid aanwezig te zijn. 

Het afscheidscollege zal in het Engels worden gehouden.

Aanmeldformulier

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.