Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | Winter Wonderen in de Hortus

Winter Wonderen in de Hortus

Datum
zaterdag 9 december 2023 - zondag 17 december 2023
Locatie
Hortus botanicus
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Ontdek de Hortus op een nieuwe manier. Tijdens de Winter Wonderen is de Hortus geopend tot 18:00 uur, waardoor je de tuin in het donker kunt meemaken. In de duisternis komt licht nog beter tot zijn recht. Ontdek lichtgevende planten, verlicht de onderwaterwereld op zoek naar vissen en verwonder je bij speciale tentoonstellingen.

Meer informatie

Ga om 17.30 of 18.00 uur mee met een magische UV-licht excursie door de tuin. Bekijk tussen 16.00 en 18.00 uur de bijzondere lichtkunstpresentatie Botanical Stories op het Notenveld of neem alvast een voorproefje op de oplichtende planten bij de tentoonstelling Fluorescerende planten van Rogier van Vugt. Op 9, 13 en 16 december kun je tussen 16:30-17:30 mee zaklampvissen met adviseur stadsgrachten Aaf Verkade.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.