Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

NIT-dag in Leiden

Datum
woensdag 13 december 2023
Tijd
Locatie
Rijksmuseum van Oudheden
Rapenburg 28
2311 EW Leiden
Zaal
Leemanszaal

Tijdens de NIT dag vertellen stafleden, gastonderzoekers en studenten over hun onderzoeksprojecten en studieactiviteiten. Speciaal thema van de dag is ‘Urban Studies of Istanbul’. Mehmet Kentel (Institute for History &Urban Studies, Leiden University) vertelt over de vele panorama’s die gedurende verschillende eeuwen van Istanbul geschilderd zijn en zijn werk aan een net geopende tentoonstelling hierover. Fokke Gerritsen (NIT, LIAS) geeft een lezing, samen met NINO en EOL georganiseerd, over watererfgoed en over een project om de waardering van dit erfgoed te vergroten tijdens de huidige klimaat- en watercrisis.

Meer informatie over het programma is terug te vinden op de website van het NIT.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.