Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Terug naar de collegebanken met de HSVL

Datum
zaterdag 25 november 2023
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Groot Auditorium

De Carrièrecommissie van de Historische Studievereniging Leiden nodigt u graag uit voor de eerste van drie alumni-activiteiten van het collegejaar '23-'24! Het gaat hierbij om een middag "Terug naar de collegebanken". De activiteit zal plaatsvinden op zaterdag 25 november. Niet alleen zullen in het Academiegebouw drie thematische mini-colleges worden gegeven, ook staat een rondleiding op deze historische plek op het programma. Vanzelfsprekend zal gezorgd worden voor koffie, thee en een kleine versnapering. Na dit educatieve deel zal er de gelegenheid zijn verder bij te praten tijdens de borrel. De sprekers van de mini-colleges worden binnenkort op deze pagina bekendgemaakt.

Het is bij deze activiteit mogelijk om een introducé(e) mee te nemen. U kunt uw gast aanmelden in het formulier dat u invult voor uw eigen inschrijving.

Wilt u deelnemen aan deze alumnimiddag? Aanmelden kan tot en met dinsdag 21 november via onderstaande link. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Wij hopen u zaterdag 25 november in groten getale te mogen ontvangen bij het Academiegebouw! Mochten u in de tussentijd vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te mailen naar carrierecommissie@dehsvl.nl.

Aanmelden voor de alumnimiddag

Ik meld me graag aan

Programma

13.00-13.20 Inloop
13.20- 13.30 Introductie
13.30- 14.30 Lezing door Rosemarijn Hoefte over Grace Schneiders-Howard, een sociaal-activiste en de eerste vrouwelijke politica van Suriname
14.30-15.00

Pauze met koffie en thee

15.00-16.00 Lezing door Henna Goudzand over de tentoonstelling "Strijden ga ik - Anton de Kom en de Surinaamse Studenten Unie"
16.00-16.45 Rondleiding door het Academiegebouw
16.45-18.30 Nabespreking onder het genot van een drankje

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.