Universiteit Leiden

nl en

Tentoonstelling | Opening expositie

Opening: Cleveringa Expositie

Datum
maandag 27 november 2023
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden
Zaal
Beeldentuin

Op maandag 27 november 2023 tussen 13:00 en 15:00 uur, opent de Universiteit Leiden een unieke tentoonstelling in het Academiegebouw. De expositie eert de nalatenschap van de vooraanstaande rechtsgeleerde Rudolph Pabus Cleveringa en zal door Kees Schuyt worden geopend.

Wij nodigen u van harte uit om de inspirerende opening bij te wonen, die om 13:30 uur plaatsvindt. Samen willen we stilstaan bij het belang van moed en academische integriteit die Cleveringa belichaamde. Mis deze kans niet om inzicht te krijgen in het rijke verleden van de Universiteit Leiden en de erfenis die Cleveringa heeft achtergelaten.

Rudolph Pabus Cleveringa (1894-1980)
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.