Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Lezing Sandra Palmen: 'Recht doen'

Datum
donderdag 16 november 2023
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311ES Leiden
Zaal
Cleveringazaal

Op donderdagavond 16 november 2023 zal Sandra Palmen op uitnodiging van studievereniging DIQIT spreken over het thema ‘Recht doen’. Palmen kreeg landelijke bekendheid vanwege de naar haar genoemde memo-Palmen, waarin zij al vroeg waarschuwde voor de juridische onhoudbaarheid van maatregelen die hebben geleid tot de kinderopvangtoeslag. De memo zou later een cruciale rol spelen in het onderzoek naar de kinderopvangtoeslagaffaire. Palmen zal spreken over ervaringen als ambtenaar, over wat de rol van een goed jurist is, hoe een tweede toeslagenaffaire voorkomen kan worden en hoe de politica Palmen (kandidaat nummer 5 voor Nieuw Sociaal Contract) daaraan gaat bijdragen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.