Universiteit Leiden

nl en

Workshop onderhandelen (Engelstalig) door Blanche Voorneman

Datum
woensdag 15 februari 2023
Tijd
Locatie
Wijnhaven

Den Haag
Blanche Voorneman

Iedereen onderhandelt dagelijks: je salaris, een belangrijke beslissing die je moet maken, of over wie de afwas doet. Maar de meeste van ons hebben de vaardigheid 'onderhandelen' nooit bewust getraind. Daardoor worden we daardoor vaak nerveus of zetten onszelf in een strategisch benadeelde positie. Als je weet welk type onderhandelaar jij bent, kan je dagelijkse onderhandelingen beter aangaan. Je positioneert jezelf duidelijker, daardoor bereik je meer: ook op de arbeidsmarkt. Deze workshop daagt je uit (Engelstalig) om na te denken over je gedachten en biedt handvatten om jouw belangen op de juiste wijze neer te zetten. En waar jij in het toekomstige werkveld toegevoegde waarde kunt bieden.

Deelnemen is gratis, aanmelden verplicht.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.