Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Vaardigheden - Onderhandelen met succes voorjaar 2023

Datum
maandag 12 juni 2023
Tijd
Locatie
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Over de cursus

In deze training leert u hoe onderhandelingen met meer vertrouwen tegemoet kunt treden, en  meer succes kunt behalen. Inzichten uit de communicatieleer, de Harvard-methode en de sociale psychologie worden vertaald naar praktische en overzichtelijke adviezen om de onderhandeling voor te bereiden, en te voeren. U krijgt concrete tips om de onderhandeling effectief te laten verlopen en onderhandelingspartners over de streep te halen. Een onderhandeling kan vastlopen als u wordt geconfronteerd met lastige situaties of moeilijke mensen. In deze training ontwikkelt u strategieën om in zulke gevallen de onderhandeling om te buigen naar een gunstiger onderhandelingsklimaat. Bij onderhandelingstrainingen is het heel belangrijk om ogenschijnlijk voor de hand liggende adviezen in de praktijk te brengen. Pas dan ervaart u of u uw communicatieve vaardigheden optimaal benut om de onderhandeling naar uw hand te zetten, en krijgt u inzicht in welke vaardigheden u verder kunt inscherpen voor een beter resultaat. Daarom is er in deze training veel tijd ingeruimd om onderhandelingen met elkaar te voeren, en individuele feedback te krijgen en te geven.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.