Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Evaluation and improvement of integrated cardiac care

  • M.P.M. Vester
Datum
dinsdag 13 december 2022
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Promotor(en)

  • Prof.dr. M.J. Schalij

Samenvatting

Toegang tot goede gezondheidszorg is een recht voor iedereen. Door de verwachte toename van het aantal patiënten met verschillende chronische ziekten zullen de kosten en de complexiteit van de zorgvraag toenemen. Hierdoor kunnen de toegankelijkheid en betaalbaarheid van de gezondheidszorg in het geding komen. Om deze te kunnen blijven waarborgen zullen we onze medische middelen zo effectief mogelijk moeten gebruiken. Dit proefschrift laat zien dat er nog steeds veel winst valt te behalen in het leveren van de juiste cardiale zorg voor de juiste patiënt op de juiste plek. Verbeteringen zijn mogelijk is eerste-, tweede- en derdelijns zorg.

 

Proefschriften

Ongeveer een week na de promotie zijn proefschriften van Leidse promovendi digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen (alleen journalisten)

pers@lumc.nl

Algemene informatie

Bureau Pedel
pedel@bb.leidenuniv.nl
071 527 7211

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.