Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Cursus: Actualiteiten gezondheidsrecht najaar 2022

Datum
dinsdag 29 november 2022
Tijd
Locatie
Oude Sterrenwacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

De meest recente ontwikkelingen op het gebied van het gezondheidsrecht worden besproken tijdens de cursus Actualiteiten Gezondheidsrecht. Tijdens deze cursus wordt ingegaan op de rechtspositie van de belangrijkste actoren in het gezondheidsrecht: de zorgaanbieders en zorgverleners, de zorgverzekeraars, de patiënten en toezichthouders. De belangrijkste jurisprudentie komt daarbij aan de orde.

Dit wordt een interactieve bijeenkomst op locatie. Wij behandelen graag uw vragen uit de praktijk! Na het volgen van deze cursus bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunt u de opgedane kennis direct toepassen in uw praktijk.

Onderwerpen die worden behandeld:

  • Actualiteiten zorgaanbieders en zorgverleners (inclusief Wet BIG en WTZa)
  • Actualiteiten tuchtrecht en klachtrecht
  • Actualiteiten toezichthouders (inclusief openbaarmaking)
  • Een jaar Wvggz en Wzd
  • Twee jaar COVID-19
  • Overige actuele zaken en jurisprudentie
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.