Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit | Debat

Cleveringa Meeting Leiden 2022

Datum
maandag 28 november 2022
Tijd
Locatie
Academiegebouw Leiden & Online
Zaal
Groot Auditorium / Online

Is there a way back to start talking with each other again? That is the question we will put to professors Kutsal Yesilkagit and Dominique Moïsi at the hybrid 2022 Leiden Cleveringa meeting. In the past, we were able to channel major conflicts of interest through the Dutch polder model. Can we fall back on that again, or has polarisation already increased too much? What would the alternative be? These questions are the subject of the 2022 Leiden Cleveringa Meeting entitled:

                                          'Increasing Polarisation: Is there a Cure?'


Dit is het onderwerp van de Cleveringabijeenkomst Leiden 2022 die plaatsvindt op maandagavond 28 november. De bijeenkomst zal in hybride vorm plaatsvinden: u bent die avond welkom om plaats te nemen in het Academiegebouw of de lezing online te volgen.  
In verband met onze internationale alumni, in binnen- en buitenland, is de voertaal Engels. 

Informatie over inschrijving, de sprekers, het programma en de mogelijkheden tot inschrijving vindt u op deze (Engelstalige) pagina

Graag tot 28 november!

Cleveringa Comité Leiden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.