Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Het alumni-event van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid: Leiden Revisited

Datum
vrijdag 9 september 2022
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311ES Leiden

Terug naar Leiden op 9 september!

Leiden Revisited is al jaren hét alumni event van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. We zijn zeer verheugd dat we elkaar dit jaar weer live kunnen zien. Dit jaar vroegen we jullie, onze alumni, om bij te dragen aan de invulling van het programma. Daarom hoorden we graag welke onderwerpen jullie interessant, actueel of noodzakelijk vinden om te bespreken. Wat ontzettend leuk dat u massaal heeft gereageerd met ideeën en suggesties voor de onderwerpen van de sessies voor de Leiden Revisited Conferentie. De komende weken gaan we aan de slag met de concrete invulling van de sessies.

Tipje van de sluier: we hebben voor ieder wat wils, van digitalisering en het recht tot mediation skills. Zo zullen er parallelsessies zijn van Intellectueel Eigendom (laatste nieuws en wetswijzigingen, hoogleraar Dirk Visser), over digitalisering/AI en internationaal recht en de oorlog in Oekraïne. Natuurlijk sluiten we, zoals vanouds, weer af met een gezellige borrel en buffet. 

Kortom, we zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het, dit jaar gelukkig weer live, alumni-event van onze/uw faculteit. Dit jaar zal Leiden Revisited plaatsvinden in het Kamerlingh Onnes Gebouw. U kunt dan weer even genieten van het studentenleven. 

U kunt zich hier aanmelden, de inschrijving van de parallelsessies volgt later. 

Wij zien uit naar uw komst!

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.