Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Lezing: Meesters van de publieke zaak. Zeventien decennia Leidse baliegeschiedenis

Datum
dinsdag 24 mei 2022
Tijd
Locatie
Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Zaal
B0.41

Mr. Robert Sanders en mr. Ernst van Win, beiden advocaat bij De Clercq Advocaten en Notariaat in Leiden en Den Haag, verzorgen op dinsdag 24 mei 2022 een lezing voor het Leidsch Juridisch Genootschap met als titel: 'Meesters van de publieke zaak. Zeventien decennia Leidse baliegeschiedenis'.

De lezing vindt plaats tussen 17.30 en 18.30 uur. Aansluitend kunt u in de Global Lounge van het Kamerlingh Onnes Gebouw onder het genot van een hapje en een drankje van gedachten wisselen met de spreker, het bestuur en overige aanwezigen.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jacqueline Wessel via j.e.wessel@law.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.