Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Honours College Conferentie

Datum
donderdag 19 mei 2022
Tijd
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Het Honours College daagt bachelorstudenten via interdisciplinair onderwijs uit om hun kennis en vaardigheden te verdiepen en te verbreden. Benieuwd wat honoursstudenten zoal geleerd hebben tijdens het honoursonderwijs? Kom dan langs op de feestelijke Honours College Conferentie!

Honoursstudenten van alle trajecten, maar ook niet-honoursstudenten, worden van harte uitgenodigd om de conferentie bij te wonen, deel te nemen aan discussies en te genieten van een afsluitende borrel. 

Meer informatie over programma van de Honours College Conferentie vind je op de Engelstalige pagina. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.