Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Endoglin and the immune System

  • M.J.A. Schoonderwoerd
Datum
donderdag 12 mei 2022
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Promotor(en)

  • Prof.dr. J.C.H. Hardwick

Samenvatting:

In dit proefschrift worden diverse onderzoeken naar de rol van het tumor micromilieu in zowel darmkanker als alvleesklierkanker behandeld, met daarbij speciale aandacht voor een receptor genaamd Endoglin. Dit proefschrift heeft tot doel de rol van Endoglin als een mogelijk doelwit op verschillende celtypes binnen de Tumor Micromilieu (TME) van solide tumoren te ontrafelen.

 

Proefschriften

Ongeveer een week na de promotie zijn proefschriften van Leidse promovendi digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen (alleen journalisten)

pers@lumc.nl

Algemene informatie

Bureau Pedel
pedel@bb.leidenuniv.nl
071 527 7211

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.