Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Studium Generale

900 jaar Pieterskerk: De vele perspectieven op 900 jaar Pieterskerk Leiden

Datum
dinsdag 31 mei 2022
Tijd
Locatie
Online

De Pieterskerk Leiden viert haar 900-jarig jubileum. Als onderdeel van het jubileumjaar organiseert de Pieterskerk Leiden i.s.m. Studium Generale een aantal lezingen.

Ward Hoskens is conservator van de Stichting Pieterskerk Leiden en promoveert op een onderzoek naar de Pieterskerk Leiden in de moderne tijd. Ter afsluiting van de reeks Pieterskerklezingen neemt hij de vele perspectieven op de geschiedenis van de Pieterskerk Leiden in beschouwing. Dit doet hij aan de hand van de onderwerpen van de lezingen, actuele discussies en de thema’s uit zijn promotieonderzoek, zoals de omgang met het verleden en – de beleving van – (dis)continuïteit.

Lees meer en aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.