Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Interesseborrel Joint Interdisciplinary Project

Datum
donderdag 14 april 2022
Tijd
Locatie
Old Observatory
Sterrenwachtlaan 11
2311 GW Leiden

Joint Interdisciplinary Project

De TU Delft is op zoek naar masterstudenten van de Universiteit Leiden met uiteenlopende studieachtergronden voor het Joint Interdisciplinary Project (JIP). Bij het JIP werk je samen met andere studenten aan een innovatieve businesscase met maatschappelijke impact. Meer informatie over het JIP vind je in deze mededeling. 

Interesseborrel

Geïnteresseerden voor het JIP worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan een interesseborrel op donderdag 14 april 16:00-17:00 uur. Twee deelnemers van het JIP van vorig jaar komen dan langs om hun ervaringen te delen en vragen te beantwoorden. Je kunt je aanmelden voor dit event via dit formulier

Contact

Voor vragen over deze activiteit kun je contact opnemen met de assessor van de Honours Academy, Wessel van Dam: assessor@ha.leidenuniv.nl. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.