Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Lezing onderdeel van serie

EUniWell Open Lecture Series | Metabolic trajectories before the diagnosis of type 2 diabetes

Datum
donderdag 7 april 2022
Tijd
Toelichting
13:00 CEST / 12:00 BST
Serie
EUniWell Open Lecture Series
Locatie
Online

In het kader van de EUniWell Open Lecture Series spreekt Dr. Ádám Tabák over 'The use of metabolic trajectories to better describe the natural history of metabolic diseases' op donderdag 7 april 2022, 13:00 CET / 12:00 GMT. Je bent van harte welkom! Lees meer over inhoud en spreker van deze lezing.

Over de 'Open Lecture Series'

EUniWell heeft een reeks open lezingen gelanceerd over het thema 'Onderzoek naar welzijn'. EUniWell is ontstaan vanuit de gedeelde ambitie om een Europese universiteit te creëren voor het welzijn van iedereen. Om dit te bereiken moeten we niet alleen nieuwe kennis genereren maar deze ook communiceren en mogelijkheden creëren om deze uit te wisselen met elkaar.

Algemene informatie over de lezingen

  • Sprekers & onderwerpen: erkende academici, wetenschappers en pedagogen van partneruniversiteiten van EUniWell presenteren goed onderbouwde analyses van welzijnsvraagstukken en nieuwe bevindingen presenteren die verband houden met een van de 4 focusgebieden van EUniWell.
  • Format: lezingen en presentaties vinden live plaats en/of in live gestreamde webinars met een vraag- en antwoordsessie.
  • Deelname: alle geïnteresseerden worden uitgenodigd om de lezingen bij te wonen. De toegang is gratis.

Meer informatie

Bekijk inhoud lezing
Promotie afbeelding lezing 7 april 2022
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.