Universiteit Leiden

nl en

Career Café Rechtsgeleerdheid (voorheen Coach Café)

Datum
maandag 16 mei 2022
Tijd
Locatie
KOG
Steenschuur 25
2311ES Leiden
Zaal
Global Lounge KOG

Jé kans om in informele setting een alumnus met werkervaring de oren van het hoofd te vragen!

Weet jij nog niet precies welke kant je op wilt binnen rechten, wil je meer horen over carrièremogelijkheden en wil je kennismaken met professionals? Kom dan op maandag 16 mei naar het Career Café (voorheen Coach Café) in de Global Lounge. Daar zullen dan alumni van de Leidse Faculteit der Rechtsgeleerdheid uit diverse branches, in verschillende functies en met diverse specialisaties, met studenten in gesprek gaan! In drie rondes spreek je in een klein groepje steeds met een andere alumnus. Elke ronde duurt ongeveer 15 minuten. Daarna kun je gezellig verder informeel praten met de alumni tijdens de borrel. 

Dit evenement is speciaal voor studenten die nog niet weten wat ze willen doen, die meer willen horen over carrièremogelijkheden, die nieuwsgierig zijn naar hoe het is om voor een super commercieel bedrijf of juist als raadsheer te werken of hoe je een start-up opzet. De alumni vinden het ontzettend leuk om al jullie vragen te beantwoorden, advies te geven en hun verhalen te delen.

Hieronder vind je meer informatie over de alumni. In het aanmeldformulier kan je aangeven welke coaches je graag zou willen spreken. Meld je snel aan via de link!

Jantine Bos heeft jaren als advocaat gewerkt bij advocatenkantoren, momenteel is ze alweer 16 jaar in dienst bij Unibail-Rodamco-Westfield als Director Legal.

Laurence van Gelderen is nadat ze in 1995 afstudeerde in het Nederlands Recht, jaren actief geweest als bedrijfsjurist (o.a. bij KPN), waarna ze zich heeft omgeschoold tot HR-specialist. Nu is ze HR-manager bij de Hartstichting. 

Jan-Willem Prakke is afgestudeerd in het bedrijfsrecht in Leiden in 1996. Na een carrière als bedrijfsjurist (Brunel, Philips) en general counsel (Boskalis, Schiphol), is Jan-Willem nu ondernemer in de juridische wereld. Met Legal Manager is hij actief op het snijvlak van technologie en bedrijfsjuridische ondersteuning. Daarnaast heeft hij een brede ervaring opgedaan met coaching en intervisie.

Ineke Fonteijn heeft 19 jaar geleden gekozen voor het beroep van raadsheer, Ineke werkt bij het Gerechtshof Den Haag. 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.