Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Specialisatieopleiding Contracteren

Datum
donderdag 17 maart 2022 - donderdag 23 juni 2022
Locatie
Oude Sterrewacht
Sterrewachtlaan 11
2311 GW Leiden

De specialisatieopleiding Contracteren is breed van opzet. Zo komen onderwerpen aan de orde als algemene voorwaarden, remedies bij wanprestatie, internationale aspecten van toepasselijk recht en bevoegde rechter. Ook thema’s als meerpartijenproblemen, garanties en zekerheden worden op interactieve wijze aan de orde gesteld. Uiteraard worden ook actuele rechtsontwikkelingen behandeld. De docenten zijn erkende specialisten uit praktijk en wetenschap. De opleiding zal 1 keer per jaar worden aangeboden.

Deelnemers krijgen een veelomvattend palet aan inzichten: de wet en rechtspraak geven het inzicht in de fundamenten van ons contractenrecht, maar ze leren ook over juridische strategie. Welke juridische mogelijkheden
leiden tot zinvolle uitkomsten en welke kun je beter zien te vermijden in de praktijk? Ook dat komt aan de orde tijdens de specialisatieopleiding Contractenrecht.

Kunt u wegens omstandigheden niet aanwezig zijn bij de bijeenkomsten op locatie? Geen probleem! Wij zorgen voor een live verbinding met de cursuslocatie. Zo kunt u vanuit huis live deelnemen aan de opleiding. 

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.