Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Medical Delta Café: E-health

Datum
donderdag 17 maart 2022
Tijd
Locatie
Biopartner 5
Leiden Bio Science Park - De Limes 7
Oegstgeest

E-health toepassingen worden steeds vaker ingezet voor gezondheidsverbetering en preventie. Ze worden gezien als een laagdrempelige en effectieve interventie. Een belangrijke uitdaging is echter het gebruiksgemak en de toegankelijkheid. Vaak zijn het juist de meest kwetsbare groepen die lastig te bereiken zijn of door lage gezondsvaardigheden niet uit de voeten kunnen met de ingenieuze apps. Vergroot e-health daarmee niet juist de bestaande gezondheidsverschillen?

Tijdens het Medical Delta Café ‘E-health: vergroot of verkleint het gezondheidsverschillen?’ bekijken we vanuit verschillende invalshoeken of en hoe e-health voor de meest kwetsbare groepen effect kan sorteren. Sprekers uit de wetenschap en (zorg)praktijk delen hun visie en ervaringen en gaan in discussie met elkaar en met het publiek.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.