Universiteit Leiden

nl en

Promotie

Photodynamic therapy-based combinations with immunotherapy in colon cancer treatment

  • Y. Hao
Datum
woensdag 18 januari 2023
Tijd
Locatie
Academiegebouw
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Promotor(en)

  • Prof.dr. P. ten Dijke

Samenvatting

In this thesis, we briefly presented the state of photodynamic therapy, immune therapies, and nanotechnology in the field of cancer. PDT is a well-established approach in superficial cancer treatment. The aim of my Ph.D. research work has been to improve therapeutic responses in solid tumors by novel combinatorial strategies based on PDT and the utilization of nanotechnology. Insights and concepts in these works are expected to help to design personalized therapeutic interventions in cancer progression.

 

Proefschriften

Ongeveer een week na de promotie zijn proefschriften van Leidse promovendi digitaal beschikbaar via het Leids Repositorium. De proefschriften op deze site zijn vrij toegankelijk. Alleen in sommige gevallen rust er een tijdelijk embargo op een proefschrift en wordt het proefschrift pas later volledig beschikbaar gesteld.

Persvragen (alleen journalisten)

pers@lumc.nl

Algemene informatie

Bureau Pedel
pedel@bb.leidenuniv.nl
071 527 7211

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.