Logo Universiteit Leiden.

nl en

Young Faculty en Interfaculty Lunches

De YAL organiseert young faculty lunches aan alle Leiden faculteiten van de Universiteit Leiden. Daarnaast organiseren we ook young interfaculty lunches om jonge academici vanuit de hele universiteit bij elkaar te brengen.

Het bestaan van een jonge academicus kan nogal eenzaam zijn. Je hebt vaak nog niet een eigen onderzoeksgroep, en je hebt ook nog niet het uitgebreide netwerk van universitaire hoofddocenten en hoogleraren. De Young Academy Leiden wil daar verandering in brengen!

De Young Academy Leiden organiseert op elke faculteit lunchbijeenkomsten voor jonge academici en onderzoekers die aan het begin van hun carrière staan. Het doel van de young faculty lunches: het creëren van een informele plek waar jonge academici met elkaar in contact kunnen komen, met als gevolg nieuwe samenwerkingen en sterkere netwerken. 

De eerste paar young faculty lunches zijn met groot enthousiasme ontvangen door de (jonge) academici. Velen van hen waren blij met de kans kennis te maken met collega's van andere disciplines en instituten. De lunches zijn een goede gelegenheid om onderwerpen te bespreken zoals de tenure track, tijdmanagement, het begeleiden van promovendi, het aanvragen van subsidies, en nog veel meer. 

Zie hieronden voor een overzicht van de young faculty lunches die nog komen en die al zijn geweest. Houd ook onze agenda in de gaten voor de aankondiging van nieuwe young faculty lunches. 

Komende young faculty lunches

Informatie over komende young faculty lunches zult u hier vinden.

Afgelopen young faculty lunches

2022:

2021:

2020:

2019:

 

Deze website maakt gebruik van cookies.