Logo Universiteit Leiden.

nl en

Praktische informatie

Digitale leeromgeving

Bij het volgen van alle pakketten maken we gebruik van onze digitale leeromgeving Brightspace. In deze omgeving vindt u informatie over het programma, de voorbereiding per module in de vorm van artikelen en opdrachten, facultatieve literatuur en na afloop van een module, de presentaties van de sprekers en eventueel gemaakte foto’s.

Certificaat

U ontvangt een certificaat per leergang of pakket van Universiteit Leiden, Faculteit Governance and Global Affairs wanneer u minimaal 80% van de leergang of het pakket heeft bijgewoond

Alumninetwerk

Na afronding van een leergang, pakket of masterclass bent u automatisch lid van het netwerk van PA-alumni van het Centre for Professional Learning. Binnen dit netwerk heeft u de kans uitgebreid te netwerken en kunt u lid worden van de LinkedIn group "Alumni Public Affairs - CPL”.

Locaties

De leergangen, pakketten en masterclasses vinden hoofdzakelijk plaats bij de Universiteit Leiden in de Schouwburgstraat in Den Haag en anders in de buurt daarvan. 

Inschrijving

U schrijft zich in met het inschrijfformulier op onze website. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven welke onderdelen u wilt volgen en wanneer. U kunt zich alvast aanmelden voor voorlopige deelname aan een opleidingsonderdeel via e-mail. Wees u er wel van bewust dat u pas verzekerd bent van deelname nadat wij uw inschrijfformulier hebben ontvangen. Wij vragen u altijd een CV en foto aan uw inschrijving toe te voegen. Het maximum aantal deelnemers is per opleidingsonderdeel verschillend. Indien een pakket of masterclass vol zit, geven we dit op onze website aan.

Deze website maakt gebruik van cookies.