Logo Universiteit Leiden.

nl en

Voorzieningen

Bij het studeren in Leiden en Den Haag hoort een aantal voorzieningen. Zo kun je gebruik maken van de bibliotheek van de universiteit, krijg je inloggegevens voor Blackboard en is er de mogelijkheid tot studiebegeleiding. Op deze pagina lees je daarover alles en vind je de nuttige links.

Collegekaart

PRE-studenten ontvangen bij het eerste college een collegekaart van de Universiteit Leiden. Hiermee hebben zij toegang tot alle gebouwen en bibliotheken van de Universiteit Leiden, ook in Den Haag. Op vertoon van de collegekaart krijgen de studenten ook korting bij een aantal musea in Leiden. 

Studiebegeleiding

De bewaking van de studievoortgang van de PRE-studenten is tweeledig. Enerzijds zijn afspraken gemaakt door het PRE met de scholen. De PRE-mentor zal regelmatig contact hebben met de PRE-student over zijn of haar vorderingen. Hierbij is het van belang dat de schoolprestaties niet lijden onder het volgen van het PRE. Anderzijds worden door de PRE-organisatie ook de prestaties van de PRE-studenten bijgehouden. Bij eventuele moeilijkheden neemt het PRE-bureau contact op met de betrokken PRE-mentor.

Voor studiebegeleiding op maat kun je terecht bij de onderwijsco√∂rdinator.

Administratie van behaalde resultaten

De resultaten van toetsen, werkgroepen en werkstukken worden door het PRE-bureau verwerkt. Docenten verplichten zich tot een tijdige correctie en geven de resultaten direct door aan het PRE-bureau. Toetsuitslagen van het Pre-University College worden gepubliceerd op Blackboard.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie