Logo Universiteit Leiden.

nl en

Aanmelding PRE Den Haag

De aanmelding voor het Haagse PRE bestaat uit twee delen: de leerling- en mentoraanmelding. Houd je deadlines in de gaten zodat je niet te laat bent.

Om je aan te melden, moet je in samenwerking met je PRE-mentor één aanmelding indienen. Dit werkt als volgt.

Als leerling vul je het onderstaande formulier uiterlijk dinsdag 2 juli 2024 in. Hierin geef je ook aan wie je PRE-mentor is. Vervolgens wordt het formulier, met een aantal lege velden, automatisch naar de ingevulde PRE-mentor gestuurd. De PRE-mentor vult vervolgens het formulier verder in met aanvullende gegevens, dit gebeurt uiterlijk dinsdag 16 juli 2024. Aangezien het formulier op basis van het mailadres dat jij invult naar de docent wordt gestuurd, is het extra belangrijk dat je het e-mailadres van je PRE-mentor correct invult! Controleer daarom na je aanmelding bij je PRE-mentor of hij of zij daadwerkelijk jouw formulier heeft ontvangen.

Let er ook op dat we de naam van je PRE-mentor vragen, dus de persoon die het Pre-University College op school coördineert en begeleidt. Dit is mogelijk iemand anders dan je mentor van je klas op school. Controleer dus goed van tevoren wie je PRE-mentor is.

Deadline voor leerlingen: dinsdag 2 juli 2024
Deadline voor mentoren: dinsdag 16 juli 2024

Pre-University College Den Haag

Het eerste deel van de aanmelding gebeurt door de leerling zelf via het online aanmeldformulier, met onder andere adresgegevens en persoonskenmerken.

Daarbij heb je de volgende bijlagen nodig:

  1. Een motivatiebrief 
    Hierin leg je uit wie je bent, waarom je aan het PRE-University Den Haag wilt deelnemen en waarom juist jij een geschikte kandidaat bent voor het PRE. Richtlijnen voor de motivatiebrief vind je hier
  2. Een toestemmingsformulier van je ouders/verzorgers 
    Toestemming van je ouders om mee te doen aan de selectie en het gehele programma te doorlopen.

Deadline voor leerlingen: 2 juli 2024

Meld je hier aan voor het Pre-University College Den Haag 2024-2025!

Klik hier om je aan te melden!

Het tweede deel van de aanmelding gebeurt door de PRE-mentor, als een aanvulling op de aanmelding van de leerlingen. De PRE-mentor ontvangt per mail het formulier om de onderstaande gegevens aan te vullen:

  1. Gemiddelde overgangscijfer van 4 naar 5 vwo

  2. Aanbeveling PRE-mentor aan de hand van enkele vragen 

Bij deze aanmelding is de volgende bijlage vereist:

  1. Cijferoverzicht overgangsrapport 4-5 vwo in pdf.

Deadline voor mentoren: 16 juli 2024

Privacy

De bescherming van jouw gegevens is belangrijk voor ons. Daarom houdt het Pre-University College van de Honours Academy zich bij de verwerking van jouw persoonsgegevens aan de Nederlandse privacywetgeving en het privacy statement van de Universiteit Leiden, wat staat beschreven in onze privacy notice.

Deze website maakt gebruik van cookies.