Logo Universiteit Leiden.

nl en

Aanmelden

Bent u docent Nederlands en wilt u deelnemen aan het Max Havelaar Toesprakenlespakket? Dan kunt u zich vanaf 13 september 2021 tot en met vrijdag 15 oktober 2021 aanmelden.

Max Havelaar Toesprakentoernooi 2021

De Max Havelaar Academie en Universiteit Leiden nodigen u van harte uit voor de elfde editie van het Max Havelaar Toesprakentoernooi. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 6 november 2021 in het Kamerlingh Onnes Gebouw te Leiden. Het is wederom gelukt een uitdagend en leerzaam programma op te zetten voor zowel uw leerlingen als uzelf. Ook de trouwe bezoeker van het toernooi kan weer kennismaken met een aantal nieuwe, interessante workshops. Deelname aan het toernooi kost €50,- per docent. Hiervoor mag u twee leerlingen meenemen en ontvangt u een lespakket en een pdf-versie van het boek ‘Spreken als Max Havelaar’ geschreven door Jaap de Jong.  

Aanmelding

Interesse in dit evenement? Meld uzelf en twee leerlingen vanaf maandag 13 september 2021, 10.00 uur aan. Per school mogen maximaal twee docenten Nederlands (elk met twee leerlingen) deelnemen. Wel dient u zich beiden aan te melden via het aanmeldingsformulier. Wacht dan niet te lang, want er zijn 110 plaatsen voor leerlingen en 55 plaatsen voor docenten. 

Deelname aan het toernooi kost €50,- per docent. In het aanmeldingsformulier geeft u het factuuradres op. Na betaling ontvangt u: 
•    Een lespakket dat u op school kunt inzetten ter voorbereiding
•    De digitale versie van de spoedcursus retorica op zakformaat ‘Spreken als Max Havelaar, Hoe houd je een vlammende speech’
en bent u, samen met twee leerlingen, verzekerd van deelname aan het Max Havelaar Toesprakentoernooi inclusief lunch.

U kunt zich aanmeldingen door dit aanmeldingsformulier in te vullen.

De aanmeldingen sluiten op vrijdag 1 oktober 2021.

Online speechtips

Kijkt u intussen alvast naar een serie korte video's waarin onze deskundige coaches hun beste speechtips van de hand doen. Leerlingen kunnen de adviezen meteen inzetten in de lessenserie, maar u kunt ze ook gebruiken in uw eigen lessen over het gesproken woord.

Deze website maakt gebruik van cookies.