Logo Universiteit Leiden.

nl en

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws binnen jouw vak- of interessegebied. Weet als eerste welke cursussen er worden aangeboden zodat jij je tijdig kunt inschrijven. Verder lees en luister je boeiende interviews met (academische) professionals en experts uit het veld. Ook zie je welke wetenschappelijke ontwikkelingen er zijn vanuit aansluitende onderwerpen van onderzoekers bij de Universiteit Leiden.

Nieuwsbrief Publiek & Bestuur (voorheen Public Affairs)

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief (ieder kwartaal) en blijf op de hoogte over politiek, bestuur, Public Affairs en communicatie-opleidingen, zoals crisiscommunicatie en persvoorlichting.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuwsbrief veiligheid

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief (ieder kwartaal) en blijf op de hoogte over de veiligheidsopleidingen en ontwikkelingen rondom onder andere rechts-extremisme, terrorisme, crisiscommuncatie, ondermijning en geweld in afhankelijkheidsrelaties.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Inschrijven

Nieuwsbrief Diversiteit & Inclusie

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief (halfjaarlijks) en blijf op de hoogte over de Diversiteit & Inclusie opleidingen en ontwikkelingen rondom onder andere beleidsvoering, verandermanagement, leiderschap en communicatie.

Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Inschrijven
Deze website maakt gebruik van cookies.